Vi skaber vindende virksomheder med en klar strategi

image Follow Us:
 • Forandringer i sigte?
  Forandringer i sigte? Vi sikrer god planlægning og gennemførelse af de strategiske forandringer.
  Mere information
 • Få idéer til at gro!
  Få idéer til at gro! Som konsulenter eller bestyrelsesmedlemmer hjælper vi med at få dine idéer gennemført.
  Mere information
 • Styr på brikkerne?
  Styr på brikkerne? Vi udfylder hullerne med nye kompetencer og skaber hurtige resultater!
  Mere information
 • På rette vej?
  På rette vej? Få professionel rådgivning til at klare de problemstillinger, som virksomheden står overfor
  More Information

Vi skaber vindende organisationer

New Way Consulting vil skabe vindende virksomheder med vækst og høj performance. Vi arbejder med strategi- og forretningsudvikling, strategiske forandringer, ledelsesudvikling og kurser. 

Læs mere

 • Få skabt en klar strategisk retning som bringer virksomheden videre En klar strategisk retning som eksekveres skaber motiverede medarbejdere, som vil yde en indsats for at opfylde visionerne
 • Forretningsudvikling med involvering af nøglemedarbejdere Innovation og forretningsudvikling får samlet virksomhedens medarbejdere om de gode idéer
 • Bestyrelsen skal skabe vækst og en klar strategisk retning En aktiv bestyrelse skal bestå af dedikerede personer, som kan bidrage til vækst og en professionel udvikling af virksomheden.

Holistisk udviklingsfokus

New Way Consulting hjælper med at holde balancenBaseret på mange års erfaringer ved vi, at udvikling af virksomheden kræver et meget bredt fokus, som vi kalder holistisk. Det betyder, at vi søger efter løsning af helheder istedet for isolerede lappeløsninger. 

Vores tankegang betyder at vi inkluderer hele aspektet af problemstillinger fra udvikling af strategier og forretningsmodeller til løsningerne er implementeret og en fornuftig målstyring er opsat.

Vi fungerer ofte som sparringspartnere og rådgivere i den proces, som virksomhedens ledelse skal gennemføre i tæt samarbejde med udvalgte nøglemedarbejdere. Gennem involvering opnås hurtigt resultater og sandsynligheden for at forandringen lykkedes og skaber den ønskede vækst er øget markant!

Læs mere +

This site use cookies.
I accept cookies from this website
Accept