Vi skaber vindende virksomheder med en klar strategi

image Follow Us:

Grønne forretningsmodeller kan være en vej ud af krisen!

Siden 1992 er den globale befolkning vokset med knap 1.5 mia. mennesker og det betyder, at den globale økonomi i 2030 skal kunne tilfredsstille hele 3 mia. flere forbrugere i den hastigt voksende middelklasse. Vi har allerede kunnet se stigende priser på vand, energi, metaller og andre råstoffer og ikke mindst kinesernes store interesse i at få fat i de vitale dele af den grønlandske undergrund.

I erhvervslivet kan vi vælge at se udviklingen som enten en trussel eller en mulighed. Det er en trussel, når stigende priser på energi, miljø og råvarer får produktionsomkostningerne til at stige. Men det er en kæmpe mulighed, hvis vi formår at vende truslen til innovation og nye miljøvenlige produkter. De fleste danske politikere og erhvervsledere - og nu også Barack Obama - er enige om, at der skal gøres noget!

Læs mereGrønne forretningsmodeller kan være en vej ud af krisen!

Sæt kunden i centrum

Markedsorientering sætter fokus på nuværende & fremtidige behov

Når der udvikles strategier startes der næsten altid med en analyse af industrien og omgivelsernes situation for derved at få et overblik over, hvad det er for et marked, som virksomheden opererer på. 

Men sådan tænkes der ikke altid, når det drejer sig om produktudvikling. Her ses der jævnligt situationer, hvor virksomheden tror, at den kender markedet tilstrækkeligt. Og resultatet bliver at der sendes produkter på markedet som reelt er usælgelige. Hos New Way Consulting opfatter vi denne situation som om, at virksomheden ikke i tilstrækkeligt omfang er orienteret mod sit marked. 

Læs mere: Sæt kunden i centrum

Side 1 ud af 3

This site use cookies.
I accept cookies from this website
Accept