Vi skaber vindende virksomheder med en klar strategi

image Follow Us:

Personlig adfærd og virksomhed skal matche

Ansæt den rigtige person og sammensæt den rigtige organisation
Vidste du, at man kun i 16% af tilfældende ansætter den rigtige person, hvis man alene ansætter på baggrund af en ansættelsessamtale? Det kan gøres bedre ved at supplere med en personprofil.

New Way Consulting har valgt at bliver certificeret partner hos Profiles International, som er verdens hurtigst voksende profileringsvirksomhed, hvor over 50.000 virksomheder anvender de mange værktøjer til at forbedre produktivitet, motivation, mindre stress og færre konflikter. Alt sammen for at opnå en effektiv kommunikation og en målbar vækst i bundlinien.

ProfileXT™ anvendes indenfor rekruttering, coaching, forfremmelse, ledelse og karriererådgivning. Det er et dynamisk værktøj, som finder den rigtige person til det rigtige job baseret på virksomhedens egne jobprofiler. Det administreres via internettet og rapporterne er tilgængelige umiddelbart efter gennemførelsen.

ProfileXT™ Sales er en specialudgave med fokus på at sammensætte, udvælge, træne og coache sælgere, som allerede er eller har potentiale til at blive ekstraordinært gode sælgere.

KundeserviceProfil™ værktøjet sikrer, at alle i virksomheden fokuserer på kundeservice. Manglende forståelse for kundens behov fører ofte til tabt omsætning og måske endda tabte kunder.

This site use cookies.
I accept cookies from this website
Accept