Vi skaber vindende virksomheder med en klar strategi

image Follow Us:

Udvikling af organisationen

Enhver organisation skal kunne omstille sig, udvikle nye produkter og services, men de skal også kunne benytte sig af de kompetencer, der allerede er i organisationen. I en verden i konstant forandring betyder de menneskelige egenskaber mere end nogensinde.

At udvikle en organisation betyder næsten altid en større eller mindre ændring af organisationens kultur. Og det kræver en indsats, hvis der skal skabes en kultur baseret på gensidig tillid og respekt. Hvor alle tør, vil og opmuntres til at tage et større ansvar i deres daglige arbejde. Hvis alle ansatte respekterer vigtigheden af eget og andres arbejde, så er virksomheden kommet et langt stykke!

Som direktør, chef og leder kræver det, at de tør give slip på noget af deres ansvar og langsomt overlade dette til medarbejderne. Som belønning kan ledelsen i stedet fokusere på det, som burde være deres egentlige rolle i en succesrig resultatskabende virksomhed. Nemlig at udvikle og lede virksomhed i den rigtige retning.

New Way Consulting har mange års erfaring med udvikling af direktører, ledere og medarbejdere i offentlige organisationer såvel som private virksomheder i Danmark og resten af Europa. Vi ved, hvad det er for udfordringer, der naturligt opstår i forbindelse med en forandring af virksomhedens kultur. Vi ved at det kræver jernvilje, handlekraft samt at ledelsen tager klart ejerskab i forhold til at nå de opstillede mål.

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for et uforpligtende møde om udviklingen af din organisation

Yderligere relevant information:

This site use cookies.
I accept cookies from this website
Accept