Vi skaber vindende virksomheder med en klar strategi

image Follow Us:

Hurtig succes i dit nye job

Gennem en indsats på 2 - 3 dage kan du som leder din reducere indarbejdningsperiode med op til flere måneder, og du opnår en væsentlig bedre kvalitet i dine beslutninger end gennem andre kendte metoder!

Kan det da være muligt at nedbringe den tid en ny leders skal bruge på at indarbejde sig til 2 dage? Nej, dog ikke. Men det er muligt at give lederen en enestående start på det nye job, ved at:

  1. give den nye leder et strategisk overblik over den aktuelle situation inden for ansvarsområdet,
  2. sammen med medarbejderne at få en prioriteret oversigt over nødvendige og vigtige opgaver,
  3. samt at organisationens medarbejdere og den nye leder lærer hinanden at kende og får en konstruktiv start på det fremtidige samarbejde, der baserer sig på en fælles forståelse af grundværdierne i samarbejde og det at skabe resultater.
  4. derudover opnås en motiveret organisation, der har en fælles holdning til, hvad der skal tages fat på, samt med fornyet energi brænder for at tage fat på de prioriterede opgaver.

Vore erfaringer viser, at det er muligt at nedsætte indarbejdningsperioden for nye ledere betydeligt. Det er ikke ualmindeligt, at det kan tage op til 6 måneder før en ny leder er indarbejdet og 100% funktionsdygtig, på toplederniveau nogle gange væsentlig længere før den nødvendige indsigt og det tilstrækkelige overblik er til stede. Hvor mange mangelfulde og måske endda kostbare fejlbeslutninger risikerer den nye leder nødtvungen at tage i den første tid? Herunder den kostbare fejlbeslutning, at starte med en omstrukturering uden at kende tilstrækkeligt til den aktuelle situation? Og lige så vigtigt for den nye leder er det, at fjerne den ubehagelige følelse af usikkerhed, han må leve med, p.g.a. presset til at skulle beslutte eller handle på et næsten ukendt grundlag.

New Way Consulting arbejder med den unikke diagnose metode, der kan give den nye leder og dennes medarbejdere en perfekt start på det nye samarbejde. Samtidig opnås et solidt fundament for organisationens fremtidige udvikling - og alt det gennem en indsats på kun to til tre dage.

Du synes måske det lyder for godt til at være sandt? Giv os en mulighed for at dokumentere vore påstande på et møde hos dig. Ring på 86124700 for at aftale et mødetidspunkt. Eller send en Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.på et uforpligtende møde

This site use cookies.
I accept cookies from this website
Accept